Personal Training 2017-12-20T20:36:34+00:00

PERSONAL TRAINING

Soms heeft u behoefte aan een stukje extra begeleiding. Hiervoor kunt u bij Fit Met Bahram personal training nemen. U krijgt dan een uniek op maat gemaakt trainingsprogramma waarbij we rekening houden met voeding, beweging en de mentale weerbaarheid. De coaches van Fit Met Bahram staan klaar om u dichter bij uw doelen te brengen. Meld u nu aan voor een GRATIS intakegesprek en personal training sessie!

WAAROM PERSONAL TRAINING?

  • Kwaliteit en aandacht
  • Individuele begeleiding om uw doelen efficiënter te behalen
  • Zorgt voor mentale ondersteuning en helpt bij tegenslagen
  • Leer uw grenzen verleggen en kom uit uw comfortzone

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

PERIODISERING VAN 12 WEKEN
Bij binnenkomst maken we een plan om uw doelstelling te realiseren waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften. Dit persoonlijke trainingsplan wordt vastgelegd in een periodisering van 12 weken waarin wij het proces nauwgezet monitoren en waar nodig aanpassen.
NULMETING BIJ BINNENKOMST
We beginnen met een nulmeting om uw progressie in de toekomst te kunnen monitoren. Deze nulmeting bestaat uit een fitheidstest, krachttest, mobilisatietest en een weeg-, vet-, en spierpercentagetest.
PERSOONLIJKE VOEDINGSSCHEMA
Daarnaast maakt onze in-huis diëtist een persoonlijk voedingsschema voor u dat zorgt voor een goede balans in u voedingspatroon. Voeding is namelijk voor 100% van belang voor het behalen van uw doelen, zowel voor de toename van spiermassa als voor vetverbranding.
TRAININGSFASE
Na de testfase beginnen we met de trainingsfase, welke wordt meegenomen in de periodisering. In deze fase wordt de opbouw van het trainingsschema weergegeven. Deze opbouw is nodig om blessures te voorkomen of omdat het lichaam nog niet beweegt zoals het hoort te bewegen.
MONITORING
Gedurende de periodisering monitoren wij maandelijks uw progressie aan de hand van dezelfde testen als tijdens de nul-meting. Dit zijn tevens momenten waarop wij luisteren naar uw feedback om zo de juiste koers aan te houden naar de door u geformuleerde doelstelling.

Bent u geïnteresseerd in wat Fit Met Bahram voor u kan betekenen, laat dan
uw gegevens achter bij het consultformulier voor een vrijblijvend intakegesprek en personal training sessie!

Contact

Voor een GRATIS intake + personal training

Social Media

Facebook
Instagram
Youtube