Loading...

Personal Training

Waarom Personal Training?

Wie professioneel advies of een stok achter de deur nodig heeft om in een goede conditie te komen of te blijven is gebaat bij personal training. Vroeger was personal training alleen weggelegd voor de elite die zich dat kon veroorloven. Nu is het voor iedereen!

Wat doet een Personal Trainer?

Een personal trainer heeft kennis van zaken omtrent alles wat te maken heeft met je lichamelijke conditie. Samen met een personal trainer werk je resultaatgericht gedurende een langere periode aan het verbeteren of in stand houden van je lichamelijke conditie.

Hoe ziet een persoonlijk behandelplan eruit?

Iemand met een drukke fulltime baan of een druk huishouden kan natuurlijk niet 3 uur per dag trainen en een streng dieet volgen. Daarom kijkt de personal trainer niet alleen naar jouw persoonlijke doelen, maar maakt ook een inschatting van de mogelijkheden die jij hebt.

Personal Training aan huis

We helpen ook druk bezette mensen aan dat felbegeerde, fitte en gezonde lichaam aan huis. Omdat jij weinig tijd hebt, komen wij met alle benodigde materialen naar je toe. We verzorgen personal training aan huis, buiten of op kantoor en zijn actief in verschillende regio’s. Het beste programma is het programma dat je vol kunt houden. We focussen op de lange termijn en duurzaam resultaat. Onze programma’s zijn op jouw persoonlijke doelen en behoeftes afgestemd.

Group Training

Waarom Group Training?

Motiveer elkaar tijdens onze sfeervolle en afwisselende groepstrainingen. Je traint in een groep deelnemers met dezelfde doelstellingen. Je ervaart dus alle voordelen van een personal trainer en geniet tegelijkertijd van de motiverende groepssfeer. Win-win!

Get Fit

Ga voor een fitter lichaam en een betere conditie. Door de variatie van kracht en conditionele oefeningen zorgen we er samen voor dat je iedere training uitgedaagd word op jou niveau, zodat je na de training met een voldaan gevoel naar huis zal gaan.

Women only; spaping BBB

Zijn ronde billen, strakke benen en een strakke buik je doel? Dan is onze women only; shaping BBB trainingsgroep echt iets voor jou. Tijdens deze groepstraining werken we aan het verbeteren van de vrouwelijke vormen in een groep met – je raadt
het al – alleen maar vrouwen!

Voedingsadvies

Bij elke vorm van training krijg je gratis voedingsadvies, zodat jij binnen als buiten de sportschool begeleiding krijgt en jij zo jouw fysieke doelstellingen nog gemakkelijker behaalt. Dit geldt ook voor de groepstrainingen. Motiveer elkaar en bereik gezamenlijk jullie doelen!

Workshops

Gezonder eten

Afvallen is lastig. En op gewicht blijven nog meer. Een vermagerend dieet werkt maar tijdelijk en veel mensen worden zelfs zwaarder na iedere poging om gewicht te verliezen. Hoe voorkom je deze terugval? Hoe vind je een eetpatroon dat je kunt volhouden en waarbij je op gewicht blijft? Er is tegenwoordig eindeloos veel keuze: van biologisch tot glutenvrij, van aardappelen uit eigen land tot exotische vruchten. We horen alarmerende berichten over antibiotica in ons vlees en bestrijdingsmiddelen op onze groenten en ons fruit. Hoe maak je gezonde keuzes in de praktijk? Het beste eetpatroon is het eetpatroon dat je kunt volhouden. Daarbij kijken we verder dan “wat je moet eten”. Wanneer eet je? Wat prikkelt jou om te eten? En wat kun je doen om de juiste keuzes makkelijk te maken voor jezelf? Kennis zonder vaardigheden helpt je niet verder. Deze workshop wel.

Wil jij weten?

 • Welke algemene richtlijnen je het beste kunt volgen?
 •  Wat je kunt doen om overeten te voorkomen?
 •  Wat goede tussendoortjes zijn?
 •  Waarom afvallen vooral een kwestie van gedragsverandering is?
 •  Waarom wilskracht overgewaardeerd wordt?
 •  Wat de meest ondergewaardeerde factor van succesvol veranderen is?
 •  Of suiker echt verslavend is?
 •  Waarom onderzoeken elkaar zo vaak tegenspreken?
 •  Of veelvuldig diëten in het verleden je stofwisseling heeft verslechterd?
 •  Of je alcohol mag drinken wanneer je wilt afvallen?
 •  Welke producten jij het beste kunt vermijden?
 •  Of alle e-nummers veilig zijn?
 •  Hoe je de motivatie vasthoudt om gezond te blijven eten?
 •  Hoe je voorkomt dat je weer aankomt na het afvallen?
 •  En wat het antwoord is op al jouw persoonlijke vragen?