Bootcamp 2017-12-20T20:39:35+00:00

WAAROM FIT DOOR BOOTCAMP

WAAROM FIT DOOR BOOTCAMP
– VERLAGING ZIEKTEVERZUIM
– TEAMBUILDING
– VERHOGING VAN PRODUCTIVITEIT
– REDUCTIE VAN STRESS
- BETERE CONCENTRATIE

Samen uitgedaagd worden, samen afzien en samen presteren zijn gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoekt u de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van uw collega’s? Dan is trainen op kantoor of op locatie iets voor u. U heeft de keuze uit bootcamp, yoga of kickboksen.

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, hebben we Fit Door Bootcamp in het leven geroepen. Of het nu gaat om één intensieve Bootcamp Training, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode of het gezamenlijk trainen voor een evenement: inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding. Stel de vrijdagmiddagborrel eens een uurtje uit en zet na de Bootcamp topfit de tap open!

Fit Door Bootcamp biedt speciale business bootcamps aan op locatie. U kunt dus al een Bootcamp houden op loopafstand van kantoor. Dit zal het nog aantrekkelijker voor medewerkers maken om hieraan deel te nemen. Lijkt het u wat om dit eens te proberen op uw kantoor? Neem dan contact op en plan een introductieles voor het hele kantoor!

Contact

Voor een GRATIS intake + personal training

Social Media

Facebook
Instagram
Youtube