About 2017-12-20T20:29:31+00:00

Fit Met Bahram is opgericht door Bahram Tardast. Een sporter in hart en nieren! Daarnaast is Bahram Tardast ook een erkende voedingsconsulent, en ervaren personal trainer. Samen met de andere personal trainers van Fit Met Bahram is Bahram Tardast beschikbaar in Den Haag, Scheveningen en Voorburg.

De motto van Fit Met Bahram is ‘WORK HARD, PLAY HARD’. Dat betekent niet alleen keihard trainen voor de gewenste resultaten, maar vooral ook plezier hebben in het uitvoeren van de oefeningen. Niet iedereen vindt het plezierig om te sporten. Daarom proberen wij altijd trainingen te geven, waarin wij iedereen motiveren, maar tegelijkertijd ook laten lachen. Onderzoek heeft aangetoond dat lachen ook gezond voor u is, en dat houden wij er graag in. Een plezierige trainervaring vinden wij het allerbelangrijkste.

Iedereen wilt zich goed en lekker in zijn vel voelen. Uw gezondheid speelt hierin een belangrijke rol. Wij geloven dat regelmatig bewegen essentieel is voor uw lichaam en geest. Het helpt u om gewicht te verliezen, op peil te houden en om u fitter te voelen. Ook slaapt u beter en helpt het om stress tegen te gaan.
Wij zijn er voor u, zodat u zich fit en gezond kunt voelen. Ons ijzersterke en gekwalificeerde team staat voor u klaar en ondersteunt u bij het overwinnen van uw persoonlijke uitdagingen.

U start met een uitgebreide intake met uw personal coach, waarin u samen uw doelstellingen bespreekt en vastlegt. De personal coach doet aan maatwerk, en zal rekening houden met uw leeftijd en eventuele condities. Aan de hand van dit intakegesprek stellen wij, altijd in samenspraak, een persoonlijk programma samen. Door onze trainingen, de juiste voeding en onze persoonlijke, vakkundige begeleiding, zult u snel de door u gewenste doelen behalen.

Waarom kiest u voor Fit Met Bahram?

– We nemen echt de tijd voor u

– Wij bieden een training op maat tegen een scherpe prijs

– U traint met gekwalificeerde trainers die hun sporen verdiend hebben

– Kies uit individuele trainingen of in groepsverband met familie, collega’s of vrienden.

–  U kunt kiezen uit meerdere locaties

Gratis kennismaking & proeftraining!

Wilt u zich fitter voelen? Een aantal kilo’s kwijt? Of krijgt u graag meer energie?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wacht niet langer en zet direct de eerste stap en ontdek ons tijdens een gratis proeftraining!

Contact

Voor een GRATIS intake + personal training

Social Media

Facebook
Instagram
Youtube